اجرا و پشتیبانی عملیات

در مسیر پیشرفت در کنارتان هستیم

طراحی، اجرا و پشتیبانی

کسب‌وکار‌های امروزی بیش از هرزمان دیگری، برای ارتباطات موثر و ایمن، به زیرساخت مرکزداده خود وابسته هستند. عملکرد تمامی اجزای یک زیرساخت بطور مستقیم بر روی بهره‌وری، رضایت مشتری و موفقیت یک کسب‌وکار تاثیر می‌گذارد. بنابراین، سرمایه‌گذاری در انتخاب مناسب‌ترین راهکارها، تجهیزات و سرویس‌های مربوطه، اولویت سازمان‌هایی است که هدفشان موفقیت در بازار رقابتی امروز است.

با رشد سریع تکنولوژی، گذر از معماری سنتی یک تصمیم هوشمندانه برای سازمان‌ها است. اما به دلیل پیچیدگی‌ فن‌آوری‌های جدید، همواره انتخاب مناسب‌ترین تجهیزات و پیاده‌سازی کارآمدترین معماری‌ها، دغدغه‌ اصلی مدیران فن‌آوری بوده است. علاوه‌براین، در اختیار داشتن یک تیم پشتیبانی شبانه‌روزی، برای رفع اختلالات پیچیده‌ای که می‌تواند در هر لحظه رخ دهد، یک ضرورت استراتژیک است.

برای استفاده از تمام توان زیرساخت خود و بهره‌مندی از یک پشتیبانی موثر، در مسیر پیشرفت‌ با ما همراه شوید. شرکت مهندسی و ایمنی شبکه دژپاد، با بهره‌مندی از یک تیم حرفه‌ای، در تمامی مراحل استخراج نیازمندی‌ها، طراحی، اجرای اصولی پروژه‌ها و پشتیبانی شبانه‌روزی در کنار صاحبان کسب‌و‌کارها خواهد بود.

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه‌های رایانش ابری

رایانش ابری

رایانش (پردازش) ابری، یک فن‌آوری نوین است که با بی‌نیاز نمودن سازمان‌ها از خرید تجهیزات سخت‌افزاری، سرویس‌های یک کسب‌وکار را از هر مکان و در هر لحظه، از طریق اینترنت در دسترس کاربران قرار می‌دهد. با ظهور رایانش ابری، نبرد زیرساخت‌های سنتی رو به پایان است و رایانش ابری آمده است تا معماری شبکه‌ها را تغییر بدهد. به همین دلیل است که روز به روز سازمان‌های بیشتری، برای توسعه زیرساخت‌ها و برنامه‌های کاربردی خود به سمت رایانش ابری حرکت می‌کنند. بر اساس نیاز، سازمان‌ها می‌توانند به‌صورت اختصاصی و با استفاده از منابع محلی خود (On-Premise) رایانش ابری را راه‌اندازی نمایند، و یا از زیرساخت شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات ابری، بهره‌مند شوند.

مدل Public Cloud

مدل ابر عمومی، مرسوم‌ترین نوع رایانش ابری بین مدل‌های رایج است که در آن سرویس‌ها و خدمات از طریق اینترنت و در سطوح متفاوت قابل ارائه است. شرکت‌های Google، Amazon، VMware و … از بزرگترین پیشگامان این تکنولوژی هستند.

مدل Privet Cloud

مدل ابر خصوصی، برای سازمان‌هایی مناسب است که تمایل به استفاده از زیرساخت خصوصی خود دارند. استقرار این نوع رایانش ابری، نیازمند تجهیزاتی از قبیل منابع پردازشی، ذخیره‌سازی، پشتیبان‌گیری، شبکه و… است که امکاناتی همچون Self-Service Portal و خودکارسازی را در اختیار کارمندان خود قرار می‌دهد. بزرگترین مزیت ابر خصوصی، امنیت بالای آن است که بواسطه قرارگیری تمامی تجهیزات در محدوده داخلی سازمان بدست می‌آید.

مدل Hybrid Cloud

مدل ابر ترکیبی، یک زیرساخت ابری یکپارچه شامل هردو محیط ابر عمومی و ابر خصوصی است که در آن داده‌های حساس و سرویس‌های حیاتی بر روی ابر خصوصی و سایر سرویس‌ها بر روی ابر عمومی قرار می‌گیرند. این مدل از رایانش ابری، سازمان شما را قادر می‌سازد تا بر اساس نیازهای خاص خود، جریان داده‌ها را بین محیط‌های ابری مختلف جابجا و مدیریت کنید. محبوبیت مدل ابر ترکیبی به‌دلیل برخورداری از امنیت بالا و انعطاف‌پذیری همزمان است.

مدل Community Cloud

در مدل ابر اشتراکی، چندین سازمان بر اساس نیاز‌های مشترک‌، از منابع و خدمات یک زیرساخت ابری، به‌صورت اشتراکی استفاده می‌کنند و هرکدام از مزایای رایانش ابری به‌طور کامل برخوردار می‌شوند. مزیت ابر اشتراکی نسبت به ابر عمومی، کاهش هزینه‌های اجرا است.

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه‌های سیستم‌های محاسباتی

سیستم‌های محاسباتی

عبارت "سیستم‌های محاسباتی" به مجموع چندین دستگاه رایانشی قدرتمند اطلاق می‌شود که برای افزایش کارایی و براساس معماری‌های پیچیده، به‌صورت یکپارچه داده‌ها را پردازش و به مقصد ارسال می‌کنند. کسب‌وکارهای نوین در اجرای پروژه‌های بزرگ و پیچیده‌ مانند طراحی‌های 3بعدی، هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی، شبیه‌سازها و... نیازمند به‌کارگیری سیستم‌های محاسباتی هستند. شرکت مهندسی و ایمنی شبکه دژپاد، با ارائه محصولات شرکت‌هایی مانند IBM، HPE، CISCO، DELL و... آماده ارائه مشاوره، طراحی، تامین و راه‌اندازی سیستم‌های محاسباتی در هر مقیاس برای مشتریان خود است.

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه ذخیره‌سازی

ذخیره‌سازی هوشمند اطلاعات

داده‌ مهمترین بخش هر سازمان است و گردش بدون وقفه و امن داده‌ها در بخش‌های مختلف سازمان موجب رونق کسب‌و‌کار خواهد شد. هر سازمان با در نظر گرفتن رشد متوسط سالانه 30 الی 40 درصدی داده‌ها، به یک فضای ذخیره‌سازی، متناسب با مقیاس کاری خود نیاز خواهد داشت. نکته بسیار حائز اهمیت دیگر، متفاوت بودن راهکارهای حفاظت از داده‌ها در شرایط مختلف است. به‌همین دلیل انتخاب درست تجهیزات ذخیره‌سازی مطابق با طراحی انجام شده، و براساس نیاز سازمان از اهمیت بسیار ویژه‌ای برخوردار است.

تحلیل نیازها

شناخت دقیق از امکانات و نیازهای ذخیره‌سازی، حجم داده‌ها و خصوصیات آنها، میزان IOPS مورد نظر و تاخیر قابل‌قبول در سامانه‌های مختلف.

انتخاب نوع ذخیره‌سازی

انتخاب ذخیره‌سازهای فیزیکی یا مبتنی بر نرم‌افزار منطبق با پروتکل‌های روز دنیا و برخورداری از ویژگی‌های نرم‌افزاری (مانند Online Deduplication، Tiering و…) بر اساس نیاز سازمان.

امنیت داده

استفاده از راهکارهای امنیتی مانند رمزنگاری داده‌ها، راه‌حل‌های دسترسی و نظارت مداوم بر داده‌ها.

مقیاس‌پذیری

استفاده از راهکارهای ذخیره‌سازی هوشمند، مقیاس‌پذیر و سازگار با نیازهای سازمان هنگام رشد داده‌ها. (Scale up – Scale out)

پایداری سیستم

تضمین پایداری و قابلیت اطمینان سیستم‌های ذخیره‌سازی برای پیشگیری در برابر از دست رفتن داده‌ها و اختلال در خدمات هنگام وقوع بحران. (قابلیت‌های online snapshot و Replication و راه‌حل‌های هوشمند در شرایط قطع ناگهانی برق و…)

مدیریت هزینه

برنامه‌ریزی جهت انتخاب بهترین راهکار. (مدیریت Capex-Opex)

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه مراقبت از داده‌ها و مراکز داده پشتیبان

راهکارهای مراقبت از داده‌ها

از اطلاعات محرمانه مشتریان و سوابق مالی سازمان تا ایمیل‌های استراتژیک بازاریابی، هر بخش از داده بسیار ارزشمند است. از دست رفتن داده‌ها گاه خسارات مالی جبران‌ناپذیری به یک سازمان وارد می‌کند و باعث خدشه‌دار شدن اعتبار و کاهش اعتماد مشتریان می‌شود. از طرفی وقوع بحران اساسا اجتناب‌ناپذیر است و انتخاب یک راهکار مناسب برای حفاظت از داده‌ها الزامی است. مدیران حرفه‌ای قبل از وقوع بحران، در "راهکارهای مراقبت از داده‌ها" سرمایه‌گذاری می‌کنند تا هنگام بروز فاجعه، در کمترین زمان و با حداقل هزینه، به نقطه مطلوب بازگردند. شرکت مهندسی و ایمنی دژپاد با بررسی عوامل زیر، راهکار متناسب با نیاز سازمان شما را انتخاب و پیاده‌سازی می‌کند.

تعیین RPO و RTO

در تمامی راهکار‌های حفاظت از داده‌ها، دو عامل RPO (حداکثر زمان قابل پذیرش برای بازیابی) و RTO (آستانه تحمل از دست دادن اطلاعات) از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند. با توجه به اولویت‌های یک کسب‌و‌کار، می‌توان نسبت به تعیین حداقل زمان برای این دو عامل اقدام کرد. لازم به ذکر است هرقدر میزان PRO به صفر نزدیک شود، راهکار پیچیده‌تر بوده و هزینه‌ بیشتری خواهد داشت.

SLA مورد انتظار

به معنای Uptime و اساسا یک قرارداد رسمی بین سازمان و شرکت ارائه‌دهنده خدمات است. براساس SLA و در یک بازه یک ساله، حداکثر زمانی که خدمات یا تجهیزات مجاز هستند تا از دسترس خارج شوند، تعیین می‌شود.

بررسی و تحلیل

در این مرحله لازم است شناخت دقیقی از وضعیت کنونی سازمان، سامانه‌ها و سرویس‌های حیاتی بدست آید. هرچقدر این اطلاعات، دقیق‌ و جامع‌ تهیه شود نتیجه نهایی بهتر خواهد بود.

طراحی

در این مرحله براساس نتایج مرحله قبل، طراحی فنی در لایه‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار انجام خواهد شد. ممکن است طراحی محافظت از داده‌ها در همان سایت انجام شود یا ممکن است سایت دوم و یا حتی سومی در نظر گرفته شود تا نیازهای RPO-RTO و SLA سازمان را پوشش دهد.

تست پایداری راهکار پیاده‌سازی شده

فارغ از اینکه کدام “راهکار حفاظت از داده‌ها” پیاده‌سازی شده است، باید با اجرای تست‌های گوناگون، پایداری سیستم‌های درگیر را آزمایش کرد تا از صحت عملکرد آن در شرایط بحران اطمینان حاصل شود.

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه

پایش، گزارش‌گیری و تحلیل داده‌ها

پایش عملکرد یک شبکه و اجزای آن، از قبیل فایروال‌ها، سرورها، ماشین‌های مجازی و... یکی از بخش‌های مدیریت یک شبکه است. اما با توسعه زیرساخت‌ها و پیچیده شدن معماری‌های به‌کار رفته، نظارت بر عملکرد شبکه با اتکا به روش‌های سنتی، چالش‌انگیز خواهد بود. اینجا است که لزوم استفاده از یک سیستم پایش و گزارش‌دهی متمرکز با پشتیبانی از تمام اجزای یک زیرساخت، صرف‌نظر از برند، آشکار می‌شود. سیستم‌های پایش پیشرفته، با امکان نظارت لحظه‌ای بر عملکرد اجزای یک شبکه، در کوتاه‌ترین زمان مشکلات موجود را آشکار می‌کنند.

بررسی و تحلیل

بررسی کل زیرساخت که شامل تمامی اجزای نرم‌افزاری و سخت‌افزاری می‌شود، به انتخاب و پیاده‌سازی نرم‌افزار متناسب با نیازهای سازمان کمک خواهد کرد.

انتخاب راهکار مناسب

پس از بررسی و تحلیل، باید راهکار پایش متناسب با نیازهای سازمان راه‌اندازی گردد. در معماری راهکار انتخاب شده، ممکن است چندین سامانه پایش در کنار یکدیگر و به‌صورت یکپارچه، کل زیرساخت را پوشش بدهند.

پیکربندی

هشدارها و گزارش‌های سامانه پایش، بر اساس معیارهای مختلف و مورد نیاز یک شبکه تنظیم می‌شوند تا در صورت وقوع هرگونه مشکل یا تغییرات ناخواسته، به‌صورت خودکار ارسال شوند. هشدارها با توجه به نیاز مدیران سازمان، می‌توانند بصورت ایمیل و پیامک پیکربندی و ارسال شوند.

سیستم‌های Logging

استفاده از یک ابزار جمع‌آوری، دسته‌بندی و تحلیل گزارش‌های رویداد ثبت شده (Log) در زیرساخت‌ها، امکان بررسی همه‌جانبه یک رویداد را هنگام بروز خطا در زیرساخت فراهم می‌آورد.

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه‌های امنیت سایبری

امنیت سایبری

امروزه حملات سایبری در ابعاد گسترده و با روش‌های هوشمندانه برای دستیابی به داده‌ها یا از کار انداختن سرویس‌ها رخ می‌دهد. برخی از آن‌ها آسیب‌های جزئی یا خسارت مالی ناچیز وارد می‌کنند اما برخی دیگر فاجعه‌بار هستند و علاوه بر زیان مالی، باعث از دست رفتن اعتبار و ریزش مشتریان یک کسب‌و‌کار می‌شوند. اما آیا می‌توان به طور موثر و کارآمد ریسک امنیت سایبری را مدیریت کرد و قبل از رخ دادن یک حمله سایبری یا در حین وقوع، آن را متوقف نمود؟ جواب این پرسش در مجهز کردن شبکه با موثرترین راهکارهای امنیت سایبری متناسب با نوع ساختار آن سازمان است. شرکت مهندسی و ایمنی شبکه دژپاد، با سابقه پشتیبانی امنیت شبکه مشتریان سازمانی بی‌شماری در سراسر کشور، این خدمات را به سازمان‌ها ارائه می‌کند.

امنیت شبکه Network Security

امنیت شبکه از دسترسی غیرمجاز به منابع یک شبکه جلوگیری می‌کند و حملات سایبری در حال اجرا را شناسایی و متوقف می‌کند. در عین حال، امنیت شبکه کمک می‌کند تا از دسترسی ایمن و به‌موقع کاربران مجاز به منابع شبکه اطمینان حاصل شود.

امنیت نقطه پایانی Endpoint Security

امنیت نقاط پایانی، به ایمن‌سازی دستگاه‌های مورد استفاده کاربران مانند: سرورها، کامپیوترهای رومیزی، لپ‌تاپ‌ها، تلفن‌های همراه و… در یک شبکه داخلی یا فضای ابری اشاره دارد. امنیت نقطه پایانی به عنوان خط مقدم امنیت سایبری شناخته می‌شود، زیرا جزء اولین بخش‌هایی است که سازمان‌ها برای ایمن‌سازی شبکه‌های سازمانی خود، مورد توجه قرار می‌دهند.

امنیت برنامه Application Security

امنیت برنامه شامل اقدامات امنیتی در لایه Application است که از برنامه‌های در حال اجرا و داده‌های مرتبط، در محل یا فضای ابری، در برابر دسترسی، تغییر کد و استفاده غیرمجاز محافظت می‌کند. روش‌های توسعه برنامه‌های کاربردی مدرن مانند DevOps و DevSecOps امکان تست امنیت یک برنامه در هنگام فرآیند توسعه را ارائه می‌دهند.

امنیت ابری Cloud Security

امروزه کسب‌وکارها به‌صورت گسترده برای توسعه شبکه خود، از فضای ابری استفاده می‌کنند. امنیت ابری مجموعه‌ای از راهکارها و فن‌آوری‌ها است که برای مقابله با تهدیدهای خارجی و داخلی یک کسب‌وکار شامل: برنامه‌ها، داده‌ها، ذخیره‌سازی، ابزارهای توسعه، سرورهای مجازی و زیرساخت ابری طراحی شده است.

امنیت اطلاعات Information Security

امنیت اطلاعات (InfoSec) بخشی از مدیریت ریسک اطلاعات است و به حفاظت از اطلاعات مهم و حساس یک سازمان در برابر کشف، تغییر، اختلال و یا تخریب اشاره دارد. امنیت اطلاعات (InfoSec) از همه اشکال اطلاعات چه دیجیتال و فیزیکی، مانند فایل‌ها و داده‌های دیجیتال، اسناد کاغذی، رسانه‌های فیزیکی و حتی گفتار انسانی نیز پشتیبانی می‌کند. امنیت داده‌ها و حفاظت از داده‌های دیجیتال، زیرمجموعه‌ای از امنیت اطلاعات است.

امنیت موبایل Mobile security

امنیت موبایل زیرمجموعه امنیت نقاط پایانی یکپارچه (UEM) است. عبارت “امنیت موبایل” به راهکارها و فن‌آوری‌هایی مانند مدیریت اپلیکیشن موبایل (MAM) و مدیریت تحرک سازمانی (EMM) اشاره دارد که برای محفاظت از تلفن‌های همراه، تبلت‌ها، لپ‌تاپ‌ و… و سایر تجهیزات در برابر تهدیدات حوزه ‌بی‌سیم (Wireless) استفاده می‌شوند.

مشاوره، طراحی، تامین و اجرای پروژه‌

راهکارها، تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری

شرکت مهندسی و ایمنی شبکه‌ی دژپاد، راهکارها، روش‌ها، تجهیزات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری را با پوشش فن‌آوری‌های نوین ارائه می‌دهد. این شرکت در بخش امنیت با ارائه‌ی انواع راهکارهای نوین مانند DLP، PAM، Firewall و AV تمام حوزه‌های مختلف در بر می‌گیرد. همچنین با معرفی، ارائه، نصب و راه‌اندازی راهکارهای پیشنهادی، مشکلات موجود و تهدیدهای پیش رو را رفع می‌کند و امنیت شبکه، سرورها، نقاط پایانی و... را بهبود می‌بخشد.

طراحی و اجرای سیستم‌های پردازشی مبتنی بر برندهای HPE، DELL، CISCO

طراحی و اجرای سیستم‌های ذخیره‌سازی (HPE، DELL)

طراحی و بازطراحی و اجرای راهکارهای پشتیبان‌گیری

طراحی و اجرای سایت‌های افزونه

طراحی و بازطراحی شبکه‌های کامپیوتر با تکیه بر تامین حداکثری ت اطلاعات

طراحی و اجرای زیرساخت‌های کلود مبتنی بر برندهای VMware، Microsoft

برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه سرور

برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه ذخیره‌سازی

ارائه خدمات پشتیبانی تجهیزات ت شبکه (WAF، Firewall) مبتنی بر برندهای F5، Juiper، Fortinet

پیکربندی و بهینه‌سازی عملکرد تجهیزات شبکه

برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه ت شبکه مبتنی بر برند Fortinet، NSE4، NSE5، NSE6، NSE7

برگزاری دوره‌های آموزشی Firepower (SNCF)

برگزاری دوره‌های آموزشی حوزه ت شبکه مبتنی بر برند Admin&Tshoot  DNS، LTM، WAF Advancd F5

پیمایش به بالا